Obemamnnade öppettider

Vi i styrelsen för Affären i Kalvsvik AB jobbar löpande med att öka servicenivån i vår lanthandel. Från februari 2021 kommer det vara möjligt för medlemmar i Träffpunkt Kalvsvik ekonomisk förening att få tillgång till butikens utbud av varor under obemannade öppettider. Vi vill att man ska kunna känna frihet att handla när man vill och behöver även på landet. Dessutom vill vi minska risken för trängsel under bemannade öppettider.

För att handla under obemannade bemannade öppettider behöver du vara medlem och andelsägare i Träffpunkt Kalvsvik ekonomisk förening. Du blir delägare genom att köpa en andel för 2500 kr. För att komma in i butiken under obemannade öppettider hyr du en tagg för 400kr om året. Vill du dela taggen med din partner kan ni hyra en familjetagg för 600kr per år. Båda måste dock äga var sin andel i föreningen. Dessutom behöver du ett kundkonto i butiken som vi upprättar åt dig om du inte redan är registrerad. Inne i butiken tar du varorna som vanligt till kassan och skannar och väger själv. Härefter registrerar du köpet på ditt kundkonto. Du betalar senare dina inköp när butiken är bemannad eller väntar och får en faktura i slutet av månaden. Då tillkommer dock en fakturaavgift.

Är du intresserad?

Om du inte är medlem så ansök om medlemskap i Träffpunkt Kalvsvik ekonomisk förening genom att fylla i medlemsansökan. Om du redan är medlem, grattis då är det bara att fylla i nyttjandeavtalet för obemannade öppettider så kontaktar vi dig snarast angående hur du ska få din tagg samt bokar tid till demonstration av självskanningen. Blankett för medlemsansökan och för ansökan om tagghyra finns i butiken och går att ladda ner längst ner på sidan.

Vill du veta mer? Prata med personalen i butiken skriv eller ring till:

lanthandeln@kalvsvikslanthandel.net

0470-77 01 90