Månadsbrev

Månadsbrev jan 2018

Hej alla Kalvsviksbor, närboende, fritidsboende och turister.

Ett stort tack till er alla som har storhandlat hos oss men även ni som kopletteringshandlar eller bara kommer in för att trivas i vår affär. Vi märker att vi blir mer och mer en träffpunkt för bygden där man enkelt kan träffas och lösa sina eventuella problem. Samtidigt handlar man. Jättebra för affärens fortlevnad. Vad vore Kalvsvik utan sin butik? För att det skall bli nöjda kunder måste vi ha positiv och hjälpsam personal och andra medhjälpare allt från ideellt arbetande lokalvårdare, uppackare och fixare. Det har vi. Ett stort tack till er alla. Inget verkar vara omöjligt att fixa. Allt går dock inte men man försöker. Hoppas att ni har märkt att eko-sortimentet och det närproducerade ökar hela tiden. Hoppas ni har märkt vårt senaste ”klipp” i charkleverantören Smålands Skafferi. Produkterna utökas hela tiden. Detta är uppskattat märker vi.
På personalsidan kommer det att bli vissa förändringar. Vår butikschef Mimmi kommer att gå på mammaledighet och ersätts då av Maria. Natalie kommer tillbaka samtidigt och vår trogna Ann stannar kvar även under 2018.
Vill passa på och också informera om att Åsnenområdet håller på att bli exportmoget. Vi märkte det redan sistlidna sommar med att framförallt de europeiska turisterna ökade kraftigt. Här har vi ett jättetillfälle att få nya kunder så att vi på sikt kan överleva som lanthandel. Vi blir en av inkörs-punkterna  från Växjö med tågtrafiken, Växjö flygplats och mot Bjurkärrsporten till Nationalparken. Inviges förresten vecka 21 med tyngdpunkt till 26 maj.

Ett stort tack till er alla för 2017 och vi hoppas att få se er även 2018.

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

Med vänliga hälsningar

Kalvsviks lanthandel gm Göran

0470-77 01 90

lanthandeln@kalvsvikslanthandel

http://www.kalvsvikslanthandel.net

https://www.facebook.com/Kalvsvikslanthandel