Obemannade öppettider – intressanmälan

Vi undersöker just nu intresset av obemannade öppettider i Kalvsviks Lanthandel. I länken nedan finns en mycket kort enkät (endast 4 frågor) samt lite information om hur vi tänker att det ska fungera. Svara också gärna om du inte tycker det är någon bra ide med obemannade öppettider och ange gärna varför. Intresseanmälan kan göras via lista i butiken, via mail till mig eller genom att svara på enkäten och ange namn och email i slutet.

Enkät: https://forms.gle/QiZYvsRcw1ZdTccw8

Stort tack för hjälpen
Sven Hector

sven.hector@gmail.com
Träffpunkt Kalvsvik ekonomisk förening
Affären i Kalvsvik AB

1 trackback / pingback

  1. Lanthandel – Obemannade öppettider – intressanmälan – Välkommen till Kalvsvik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*